Valtech neemt Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely over

Valtech neemt Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely over

06-09-2022 (10:23) - Bureaus

Digital agency Valtech neemt de Nederlandse Salesforce-specialist Appsolutely over. Dit is de zevende overname door het bedrijf dit jaar en volgt op recente overnames door Valtech van twee Salesforce-specialisten in Latijns-Amerika.
 
Door zijn Salesforce-aanbod in Europa met deze overname verder te versterken bevestigt Valtech zijn positie als wereldwijde marktleider op het gebied van bedrijfstransformatie met behulp van Salesforce. Jaap Branderhorst, Managing Director en CTO van Appsolutely (L) en Floor Knoups, Managing Director en CCO van Appsolutely (R).
 
Het in Utrecht gevestigde Appsolutely helpt bedrijven en organisaties bij het versnellen van hun business met Salesforce. Het bedrijf heeft het hoogste Salesforce-partnerniveau (Salesforce Summit Partner) en beschikt over 250 Salesforce-certificeringen.

“Met deze overname door Valtech worden we relevanter dan ooit binnen het Salesforce-ecosysteem. Hierdoor kunnen we zowel onze ambities als onze capaciteiten wereldwijd vergroten, nu we ook toegang krijgen tot exceptionele capaciteiten op het gebied van strategie, UX en design”, zegt Floor Knoups, Managing Director en CCO van Appsolutely.

“Als onderdeel van Valtech zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij hun totale transformatietraject, van strategie en ontwerp tot de implementatie van innovatieve en toekomstvaste gebruikerservaringen”, aldus Jaap Branderhorst, Managing Director en CTO van Appsolutely.
 
Appsolutely is in 2017 opgericht. Het bedrijf is door Salesforce in Nederland erkend als Salesforce Summit Partner en is winnaar van de Salesforce Customer Success Award 2021/2022 en de Salesforce Connected Ecosystem Award.  

Media

Marketing

Economisch