Barbie verkoopt haar droomhuis op funda en bol.com

Barbie verkoopt haar droomhuis op funda en bol.com

09-11-2022 (17:26) - Campagnes

Barbie adverteert haar 'Droomhuis' nu via een listing op funda. Het verkooppraatje luidt: 'Aanschouw dit speelse Droomhuis met gunstige vierkantemeterprijs! Deze nieuwbouwwoning is karakteristiek ingericht door de huidige bewoner, die niemand minder is dan Barbie.' Ook bol.com adverteert voor het speelgoedhuis.

Een villa met een verkoopprijs van minder dan een half miljoen euro, volledig losgekoppeld van het gasnet en ouders die garant mogen staan is wat het Barbie Droomhuis precies maakt wat de volgende generatie zoekt, volgens de funda-advertentie.  

60 jaar Barbie

Eerder dit jaar introduceerde Barbie haar campagne, Barbie Dreamhouse: 60 Years of Giving Dreams a Home. "Hoe leuk is het dat een merk op speelse en creatieve wijze hun product aan ons koppelt", zegt Feiko Backhaus, B2B marketeer bij funda. "Deze samenwerking is de ideale basis voor een unieke campagne en dat maakt het reclamevak zo leuk." Het Barbie Droomhuis is 109 cm hoog en 104 cm breed en bevat onder andere verstelbare lichtinstellingen, drie liedjes en twee soundscapes. 

De listing is tot begin december te zien op funda en wordt online ondersteund via de social media kanalen van bol.com. De campagne is opgezet in samenwerking met Mattel, funda en bol.com.