De Wolf en Boskamp trappen nieuwe herfstcampagne EuroParcs af

23-09-2022 (11:59) - Campagnes

EuroParcs lanceert in samenwerking met Feyenoord haar commercial in de nieuwe vakantiecampagne voor dit najaar. Met opnieuw een hoofdrol voor Feyenoord iconen John de Wolf en Jan Boskamp.

Via de campagne wil EuroParcs laten zien wat zij allemaal in de omgeving van haar parken aan outdoor mogelijkheden te bieden heeft voor een (herfst)vakantie in eigen land. In de video zien we Jan Boskamp op avontuur gaan, op zoek naar ‘de Wolf’ op de Veluwe. Niet wetende dat John lekker vakantie aan het vieren is bij EuroParcs. Boskamp stuit dan ook aan het einde van zijn zoektocht op een barbecueënde John de Wolf: ‘Lappie, Jan?’.

Met deze videoafloop maken Feyenoord en EuroParcs tevens een humoristische knipoog naar de allereerste campagne (‘Lappie John?’) die zij met elkaar uitrolden als lancering van het hoofdpartnership tussen Droomparken (in 2020 overgegaan naar EuroParcs) en Feyenoord in 2019.

Feyenoord-supporters en consumenten die dit najaar ook op avontuur willen gaan bij EuroParcs kunnen hun vakantie boeken via www.europarcs.nl

Sportmarketingbureau House of Sports heeft in samenwerking met Feyenoord en Ten Content Agency de campagne gecreëerd en ontwikkeld in opdracht van EuroParcs.