Schoonenberg Hoorsupport lanceert decembercommercial

04-12-2023 (15:19) - Campagnes

Schoonenberg Hoorsupport komt als eerste hoorspecialist met decembercommercial. In de commercial volgen we een vader en dochter op verschillende momenten in hun leven. De dochter is sinds de geboorte slechthorend, maar dankzij haar hoortoestel maakt ze alle momenten ongehinderd mee. 

Een belangrijke rol in de commercial is weggelegd voor ‘Your Song’, de wereldberoemde hit van Elton John. De wereldster gaf hiervoor persoonlijke toestemming aan Schoonenberg. Het nummer is voor de gelegenheid ingezongen door Ruben Hein en Plume en zal ook worden uitgebracht.

Marketing Director Martijn de Weerdt: “Goed kunnen horen betekent veel meer dan iemand goed kunnen verstaan”. Het betekent dat je meedoet met alle bijzondere én alledaagse momenten in het leven. Dat je sociaal verbonden bent met de mensen om je heen en dat je niets mist. Een heel leven lang. Dat willen we laten zien met deze commercial. Bovendien zijn hoortoestellen tegenwoordig innovatieve gadgets voor iedereen. Juist ook voor jongere mensen.”

De commercial is vanaf 4 december de hele maand te zien op nationale tv-zenders.

 

Een leven lang, horen zoals je nog nooit hebt gezien. from Schoonenberg HoorSupport on Vimeo.