Czar helpt creatieve community met virtuele ontmoetingsplaats

01-04-2020 (12:29) - Creatie

Stay Connected is een virtuele ontmoetingsplaats en maakt deel uit van de digitale community ‘Stay – Connected’ van Czar. Het doel hiervan is het ondersteunen van creatieven en het stimuleren van de creativiteit in deze quarantainetijd.
 
De virtuele meet up biedt een nieuwe manier om een groot aantal creatieven van over de hele wereld met elkaar te verbinden en is toegankelijk voor iedereen, van Illustratoren tot Copywriters, van Creative Directors tot Filmmakers. Het concept is simpel: blijf thuis, stay safe, breid je netwerk uit en bouw aan je carrière tijdens het nieuwe “normaal”.
 
 
Czar brengt kleine groepen mensen samen en verbindt deze door verschillende virtuele ontmoetingen te creëren. Het is dé kans om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten, die anders nooit met elkaar in aanraking zouden zijn gekomen.
 

Aanmelden voor 15 april

Het is tijd om te inspireren en om vanuit alle hoeken van de wereld geïnspireerd te worden. De digitale bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 15 april. Meld je aan via info@czar.nl
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.