Gert Wessels x MADE bij designroute GLUE

Gert Wessels x MADE bij designroute GLUE

08-09-2022 (12:32) - Creatie

Ter gelegenheid van BLUE (een driedaagse design route door Amsterdam) zet MADE een collaboratie op met Gert Wessels. Het appartement dat zich boven MADE's showroom aan de Raadhuisstraat bevindt, ‘The Apartment’, werd omgetoverd tot ‘Never Ordinary’ wereld, waar je niet alleen de mogelijkheid hebt om kennis te maken met de nieuwe brand identity van MADE, maar je ook een expositie van Gert Wessels kunt bezoeken.
 

Elk item een statement op zich

De samenwerking tussen MADE en Gert Wessels is de perfecte weerspiegeling van waar het bij MADE om draait: origineel design dat niet binnen de lijntjes kleurt en waarbij elk item een statement op zich is. MADE vindt dat interieurs net zo origineel zouden moeten zijn als de mensen die erin wonen. En daarbij bedachten ze de slogan: 'Never Ordinary'.
 

Gerts werk: origineel en onvoorspelbaar

De designs van Gert Wessels sluiten naadloos aan bij de nieuwe slogan. Gert studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij woont en werkt in Utrecht. Het werk van Gert Wessels past goed bij de slogan ‘Never Ordinary’. Voor zijn designs gaat hij op zoek naar de relatie tussen vorm en functie. Hij creëert opvallende vormen in zijn werk door op een vluchtige en reactieve manier in het gebruikte materiaal te zagen en snijden.
 

Gratis te bezoeken

GLUE is een driedaagse design route door Amsterdam, die jaarlijks wordt georganiseerd door én voor Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en het grote publiek. De expositie van Gert Wessels is gratis te bezoeken vanaf 15 september t/m november 2022 in het appartement boven de showroom van MADE.