HALAL strikt iconische fotograaf Ari Versluis

HALAL strikt iconische fotograaf Ari Versluis

27-02-2024 (12:09) - Creatie

HALAL heeft de Nederlandse fotograaf en regisseur Ari Versluis verwelkomd in hun talenten roster. Versluis staat bekend om zijn scherpe blik en de fascinerende ‘Exactitudes’ serie—een opmerkelijke studie van de complexe kledingcodes binnen diverse sociale subculturen, die de diepgaande samenwerking met Ellie Uyttenbroek illustreert.

Het werk van Versluis, geroemd om zijn aandacht voor detail en zijn doordringende observaties van sociale structuren, vormt een uitstekende aanvulling op HALAL's missie om verhalen te vertellen die verder gaan dan de gevestigde norm.

Gijs Determeijer, partner en EP bij HALAL: "Ari Versluis volg ik al sinds mijn twintigste toen hij samen met Ellie Uyttenbroek de iconische gabberportretten maakte. De afgelopen jaren hebben we een aantal keer samen mogen werken en de energie spatte er van af. Ari en zijn team zijn een feest om mee te werken!"

Ari Versluis: "HALAL is een plek waar kunst en commercie niet alleen naast elkaar bestaan; ze voeden elkaar. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan deze levendige gemeenschap, waar het verleggen van grenzen niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook wordt verwacht."