Nieuw: de Gems Community

12-12-2023 (20:41) - Lifestyle

Een leuk restaurant of hotel zoeken in een stad waar je nog nooit bent geweest. Voor een enkeling is dat een hobby, voor de meesten een gevreesde activiteit. Positieve reviews op Google en Tripadvisor komen niet altijd van mensen met hetzelfde referentiekader als jij. Vanaf nu is dat ellenlang surfen op het internet of wachten op de ultieme tips niet meer nodig. De app Gems Community biedt alle must visit locaties van je netwerk bij de hand, waar je je ook ter wereld bevindt.

Gems Community is een locatie-gebaseerde app waar je jouw parels van restaurants en andere bijzondere plekjes in kunt zetten om alleen met jouw inner circle te delen. Zodat gekoesterde locaties niet binnen de kortste keren worden platgelopen door hordes toeristen en influencers. Maar ze wel gezien kunnen worden door de mensen die jij een geweldige ervaring gunt. Dat is Gems Community.

Handig

Iedereen kan Gems aanmaken, en als je de eerste bent heb je de locatie in de app ook voor altijd geclaimd. Zo kan iedereen zien dat jij als eerste deze Gem in de app hebt aangemaakt. Je kunt vrienden en familie toevoegen aan de app, zodat je een netwerk opbouwt van mensen die jij kent en hun mening vertrouwt. Alle tips die je niet wilt missen kun je opslaan in lijsten, bijvoorbeeld: niet te missen in Marrakesh. Of een lijst maken van hotspots speciaal voor uitjes met zakenrelaties, of vrienden.

Gems Community heeft ook een sociaal aspect, je kunt namelijk foto’s en posts plaatsen. Zo kun je zien hoe de locatie en het eten eruit ziet en notities over de locatie lezen. En heb je in één opslag helder waarom je zo dit pareltje wil bezoeken.

In Gems Community kun je ook gelijk reserveren, bestellen en laten bezorgen; onmisbaar voor iedereen die houdt van gemak en overzicht.

Gems Community opgericht door Hans Flu en Kim Boekhoorn de best bewaarde restaurants in een stad wilden vinden tijdens een vakantie of weekendje weg, maar iedere keer weer moesten wachten op de tips van vrienden. Dat moest sneller en makkelijker kunnen, vond het tweetal.

De app Gems Community is te dowmloaden in de Appstore en Google Play.