Vier Female Orgasm Day met Christine le Duc: De beste tips van experts

08-08-2023 (10:00) - Lifestyle

Dinsdag 8 augustus, vieren we Female Orgasm Day: een dag die in het teken staat van het vrouwelijke orgasme en female empowerment.

Lingeriemerk Christine le Duc wil vrouwen in hun kracht zetten en opent daarom samen met Isabella Machinè (seks, liefde en relatiecoach) het gesprek over het vrouwelijke orgasme, seksuele empowerment, zelfvertrouwen en acceptatie en de kracht die lingerie hierin speelt. De nieuwe collectie van Christine le Duc, Sevdalizia, staat in het teken van jezelf ontdekken en je zelfverzekerd voelen in setjes en body's met koperen metallic accenten.

Christine's Sevdalizia collectie

In de items uit de Sevdalizia collectie van Christine le Duc kan iedere vrouw zich de beste versie van zichzelf voelen. Gemaakt van verleidelijk kant en koperen metallic effecten hebben de body, slipjes en bralette alles in zich om vrouwelijkheid en spanning uit te dragen. 

Zeven stappen van seks, liefde en relatiecoach Isabella Machinè. Masturberen, een ultiem selfcare ritueel:
Intentie - Elk krachtig ritueel begint met een intentie. Neem een moment om jezelf af te vragen waarom je dit selfpleasure ritueel wilt ervaren. Zoek je naar verbinding met jezelf? Verlang je naar een diepere liefdevolle relatie met je lichaam? Of wil je simpelweg ontspannen? Stel je intentie helder vast en spreek het hardop uit.
Date met jezelf - Plan een speciale "date" met jezelf. Markeer dit moment in je agenda als een belangrijk en niet-onderhandelbaar onderdeel van je selfcare-routine.
Creëer een Sacred Space - Zoek een rustige plek waar je niet gestoord zult worden. Zorg ervoor dat de omgeving schoon en opgeruimd is en voeg items en foto's toe die je positieve energie geven.
Verbind met je hart - Neem even de tijd om te mediteren of diep adem te halen. Sluit je ogen en breng je aandacht naar je hart. Voel de liefde en acceptatie die daar aanwezig zijn. Sta jezelf toe om alle oordelen en verwachtingen los te laten. Herinner jezelf eraan dat deze selfpleasure ervaring een daad van zelfliefde is en dat je jezelf waardig bent om deze liefde te ontvangen.
Foreplay - Neem de tijd voor uitgebreide foreplay met jezelf. Verken je lichaam op een tedere en speelse manier. Gebruik je vingers om zachtjes over je huid te strelen en elk deel van je lichaam te verwennen. Gebruik indien gewenst sensuele oliën of lotions om je zintuigen te prikkelen.
Don’t rush - Geef jezelf toestemming om de tijd te nemen die je nodig hebt. Er is geen haast; je hebt alle tijd van de wereld voor jezelf. Wees geduldig en liefdevol voor jezelf, ongeacht hoe lang het duurt.
Dankbaarheid - Na afloop van je selfpleasure ritueel, neem je een moment om dankbaarheid te uiten. Richt je aandacht op je hart en voel dankbaarheid voor de liefde die je jezelf hebt gegeven. Bedank jezelf voor het toestaan van deze prachtige ervaring van zelfliefde en empowerment. Herinner jezelf eraan dat je altijd deze innerlijke bron van liefde en energie bij je draagt.