Diana van der Boon nieuwe Directeur Operations UMON

Diana van der Boon nieuwe Directeur Operations UMON

07-11-2023 (10:44) - Mensen

Per 1 november treedt Diana van der Boon in dienst als Directeur Operations. Met de toetreding van Diana tot de directie van UMON, groeit het bedrijf verder en zet hiermee de ontwikkeling van procesoptimalisatie en IT-systeemimplementatie meer kracht bij.

Diana is een expert op het gebied van flexibele arbeid en IT-problematieken en ook daarmee een echte aanwinst voor het bedrijf. Diana heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen uiteenlopende branches voor zowel groot- als kleinschalige bedrijven en organisaties. Eerder heeft Diana al voor OnlyHuman, de dochterorganisatie van UMON, diverse projecten succesvol afgerond. Deze projecten waren onderdeel van een programma om processen te optimaliseren en deze ook te koppelen, zodat er een goed ingericht applicatielandschap ontstond. 

Verder professionaliseren

“Diana heeft oog voor complexe projecten en kan de impact van de implementatie heel goed inschatten” aldus Martin Staats, Algemeen Directeur bij UMON. “Wij zijn blij dat Diana ons team komt versterken. Zo zijn we in staat onze organisatie verder te professionaliseren, en tegelijkertijd onze kernwaarden overeind te houden.” Als Directeur Operations gaat Diana onder andere aan de slag met het upgraden van de IT-systemen en de processen in front- en backoffice van de UMON-organisatie, waar ook OnlyHuman onderdeel van is.

Diana van der Boon: “UMON brengt professionals samen en laat talent en organisaties groeien, iets dat mij bijzonder aanspreekt en waar ik graag een bijdrage aan lever. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s om samen met hen onze ambities te realiseren.”