Gert Jan van Halem nieuwe Chief Technology Officer Devoteam Group

Gert Jan van Halem nieuwe Chief Technology Officer Devoteam Group

25-01-2024 (09:41) - Mensen

Devoteam, het IT Consultancy benoemt Gert Jan van Halem als Chief Technology Officer voor de Devoteam Group.

Devoteam Group benoemt een leider die in de afgelopen jaren consequent zijn technologische kennis en ervaring heeft laten zien. Voordat Gert Jan de rol van CTO op zich nam bij Devoteam Nederland, bekleedde Gert Jan diverse posities, variërend van Senior Consultant bij TMNS tot Business Architect bij Rabobank in Nederland. Naast zijn eerdere werkervaring heeft hij een leidende rol gespeeld in de opbouw van een Devoteam-community met de beste tech- en business leaders (Digital Champions-initiatief). 

Technologische keuzes

Gert Jan zal onder meer verantwoordelijk worden voor de technologische keuzes in Devoteam’s opkomende strategische plan (2024-2028). Daarnaast is hij opnieuw betrokken bij het ontwerp van de TechRadar 2024, evenals zijn voortzetting en sterke betrokkenheid bij het Digital Champions-initiatief.

“Het is voor mij een eer om vanuit de CTO-functie het volgende hoofdstuk van Devoteam te mogen vormgeven. Techniek is en blijft de kern van onze organisatie. In een tijd waarin prachtige, nieuwe technologieën zoals Generatieve AI ontstaan, is het belangrijker dan ooit om niet alleen maar de techniek te beheersen, maar juist ook te begrijpen hoe daar waarde mee te creëren. Mijn drijfveer is om, samen met mijn collega’s in 18 landen in EMEA, de kracht van technologie om te zetten in waardevolle oplossingen voor onze klanten.”, aldus Gert Jan van Halem, Chief Technology Officer bij Devoteam Group.

Leiderschapsvaardigheden

Stanislas de Bentzmann, CEO van de Devoteam Group: "Gert Jan heeft consequent zijn sterke leiderschapsvaardigheden en technologische kennis aangetoond op belangrijke gebieden zoals cloud, cyber en applicatieontwikkeling. Ik ben blij met de ervaring en vaardigheden die hij meebrengt, en kijk ernaar uit om zijn kwaliteiten in te zetten ten behoeve van Devoteam Group om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoals AI en duurzaamheid."