Gijs Kist stapt over naar Huijskens Sassen Communications

13-11-2023 (11:56) - Mensen

Gijs Kist (36) maakt de overstap naar Huijskens Sassen Communications (HSC), het in Amsterdam gevestigde strategische communicatieadviesbureau. Gijs liep aan het begin van zijn carrière stage bij het bedrijf. Nu krijgt hij de rol van senior adviseur.

Charles Huijskens, oprichter en partner van het kantoor: “Wij zijn verheugd dat Gijs terug is bij ons kantoor en ons team komt versterken. Hij heeft de afgelopen tien jaar elders voor het kantoor nuttige en brede ervaring opgedaan, met name op het gebied van overheidsbeleid en -communicatie. Gijs’ kennis en expertise hebben duidelijke raakvlakken met die van ons kantoor, maar zijn ook een toevoeging. Wij hopen Gijs in te zetten voor onze uitbreidende dienstverlening, waarbij we naast het bedrijfsleven ook overheden adviseren.”

Gijs Kist: “Ik heb altijd met plezier teruggedacht aan mijn stageperiode bij dit kantoor, waarin ik mijn eerste ervaringen in het communicatievak opdeed. Deze stap voelt dan ook als thuiskomen. Ik ben het kantoor dankbaar voor deze kans en trots onderdeel te zijn van dit team van ervaren en getalenteerde groep collega’s.”