Jori van de Spijker klimt op tot Global Head of Brands & Communication bij DVJ Insights

Jori van de Spijker klimt op tot Global Head of Brands & Communication bij DVJ Insights

01-05-2024 (11:08) - Mensen

DVJ Insights promoveert Jori van de Spijker tot Global Head of Brands & Communication. Deze strategische zet maakt deel uit van het bredere initiatief van DVJ Insights om zijn domeinexpertise te verdiepen en het leiderschapsteam te versterken, zodat het bureau voorop blijft lopen in de marketingonderzoekssector.

DVJ Insights breidt snel uit, met een verdubbeling van het personeelsbestand in vijf jaar. Managing Director Marieke van Echtelt benadrukt naast internationale groei de organisatorische ontwikkeling om hun hoge standaarden op het gebied van onderzoek en klantenservice te handhaven en te overtreffen. Dit omvat strategische organisatorische veranderingen om concurrerend te blijven. "Door te investeren in onze teams en nieuwe leiderschapsrollen te creëren gericht op het versterken van onze domeinexpertise en innovatieve oplossingen, bereiden we het podium voor DVJ om een top wereldwijd bureau te worden," legt ze uit.

Dit resulteert in de uitbreiding van het managementteam met nieuwe Heads of Domains in Brand & Communicatie (Jori van de Spijker), Innovatie (Martin Hellich), en Shopper (Adrian Sanger). De veranderingen zijn bedoeld om DVJ's impact en innovatie in belangrijke domeinen uit te breiden, zodat klanten wereldwijd kunnen blijven profiteren van excellente kwaliteit.

Jori, voorheen Global Commercial Director, is cruciaal geweest in de ontwikkeling van DVJ Insights als leider in marketingonderzoek. Zijn overgang naar Global Head of Brands & Communication markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel Jori als DVJ.