Joris Nuiver maakt overstap naar NEEW

Joris Nuiver maakt overstap naar NEEW

12-10-2023 (14:50) - Mensen

Joris Nuiver is sinds deze week de nieuwe Strategy Director van NEEW. Nuiver maakt de overstap van Alfred, waar hij sinds halverwege 2022 in dienst was.

Nuiver: “Bij NEEW zit echt een geweldig team, waarin het creatieve vakmanschap diep is verankerd. En tegelijkertijd begrijpen ze als geen ander dat merken anno nu meer moeten doen dan mooie verhalen vertellen – dat ze in actie moeten komen. Ik heb onwijs veel zin om mijn steentje bij te dragen.”
Voor die tijd werkte hij als freelance strateeg voor onder andere Vengean, Wunderman Thomson en Dept. Hij begon in 2005 zijn carrière als uitgever van het stadsmagazine LOS in Leiden en medeoprichter van Blue Label Media & Communicatie (tegenwoordig OWN agency).

Nieuwe fase

Met Joris Nuiver haalt NEEW, geleid door oprichters Jascha Hoogendijk en Ruben Beijer, iemand met binnen met een ondernemersachtergrond. Ruben Beijer: “NEEW laat merken groeien door het ontwikkelen van vooraanstaande campagnes, maar ook door met een ondernemende bril te kijken naar de business en marketing challenges van klanten. Deze bredere strategisch-creatieve vraag krijgen we steeds vaker en met Joris hebben we iemand gevonden die ons daarbij nog meer slagkracht geeft”.