Maartje Meijer directeur communicatie bij Sweco Nederland

Maartje Meijer directeur communicatie bij Sweco Nederland

03-11-2022 (10:57) - Mensen

Per 1 november is Maartje Meijer (32) directeur communicatie bij ingenieursadviesbureau Sweco en treedt vanuit die positie toe tot het directieteam. Samen met haar team draagt zij de verantwoordelijkheid voor de corporate positionering van Sweco Nederland.

Sinds vorig jaar augustus is Maartje werkzaam als woordvoerder en PR-manager bij Sweco. In de jaren daarvoor werkte zij aan bureauzijde aan diverse communicatievraagstukken voor tientallen opdrachtgevers. Het afgelopen jaar heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van de bekendheid van Sweco in Nederland. Maartje volgt Lonneke Wijnhoven op, die per 1 december vertrekt.

Maartje Meijer: “Het afgelopen jaar hebben Sweco, haar missie en de mensen die hier werken mijn hart veroverd. Wat een deskundigheid en toewijding. Ik zie en voel een veelbelovend potentieel en wil dat tot haar recht laten komen. Met enorm veel plezier kijk ik ernaar uit om nog meer impact te mogen maken met en voor deze groep mensen: het behouden en verbeteren van onze leefomgeving, met oog op de toekomst.”