Team Blyde versterkt met twee ambitieuze adviseurs

Team Blyde versterkt met twee ambitieuze adviseurs

22-02-2024 (14:37) - Mensen

PR-Bureau Blyde Benelux voegt twee adviseurs aan hun team: Sijtie Rensen (27) en Florien Brouwer (28). De nieuwe aanwinsten gaan zich inzetten voor waardevolle campagnes als Impact Adviseurs.

Florien heeft twee jaar gewerkt als Marketing Consultant en gooit nu het roer om: "Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar een organisatie waar ik wezenlijk bij kan dragen aan grote maatschappelijke thema’s. Zo kwam ik bij Blyde. Vanaf het eerste moment ben ik geïnspireerd door de mensen, het werk en de missie van het bureau. Als bedrijf ergens voor durven uitkomen, dat spreekt mij erg aan en past ook bij mij." 

Meer dan bewustwording

Sijtie heeft een achtergrond in antropologie en duurzame ontwikkeling. Voor haar rol bij Blyde doorliep ze een management traineeship bij Ormit Talent, waar ze onder andere ervaring opdeed bij Waterschap Hollandse Delta en Eneco. Sijtie: “Ik ben ervan overtuigd dat verhalen niet alleen bewustzijn creëren, maar ook concrete gedragsverandering stimuleren. Daarom stap ik vol enthousiasme in deze nieuwe rol.”

'Campaigning for change'

Blyde Benelux focust zich op bedrijven die een betere wereld willen creëren, zoals Ecover, Swapfiets en Too Good To Go. Door middel van spraakamende campagnes en PR-activiteiten, willen zij hun steentje bijdragen aan postieve maatschappelijke verandering.