Voormalig CCO van start-up Local Heroes benoemd tot CEO van Spargle

Voormalig CCO van start-up Local Heroes benoemd tot CEO van Spargle

09-02-2023 (17:10) - Mensen

Spargle heeft Kim Kleine Staarman als CEO aan bootd gehaald. Na Spargle te hebben opgericht en geleid, zal Nicole van Thoor na 12 jaar de leiding overdragen aan Kim.

Kim Kleine Staarman zal de dagelijkse leiding, strategieontwikkeling en het uitbouwen van Spargle's missie op zich nemen. Nicole van Thoor blijft een belangrijke rol spelen in het bedrijf. Ze licht toe: "Door de benoeming van Kim kan ik een meer onafhankelijke rol vervullen. Op deze manier kan ik me verder richten op business development en het uitbouwen van business proposities in veranderende tijden. Daarnaast blijf ik actief op strategisch klantniveau, het samenstellen van de beste teams en executive coaching. Met haar brede ervaring in de digitale wereld geeft Kim mij de ruimte om dit te doen."

De benoeming van de nieuwe CEO van Spargle en de uitbreiding van het Spargle team markeert het begin van Spargle 2.0. Kim: "ISamen met ons versterkte team gaan we Spargle naar een nieuw, breder en hoger niveau tillen.”

Exclusief netwerk

Spargle is een exclusief netwerk van professionals in het digitale, data en tech domein, geleid door vrouwen. Met 300+ professionals in 15 verschillende vestigingen bij bedrijven als KLM, Google en Nike speelt Spargle een belangrijke rol in de digitale groei en innovatie van deze bedrijven. Kim gelooft dat, ondanks uitgekiende technologische ontwikkelingen, mensen het verschil zullen blijven maken. "Je bent succesvol als bedrijf als je blijft innoveren. Maar dat kan alleen met de juiste strategie, de juiste aanpak en de juiste mensen. Mensen die een 'spark'' hebben. Samen met ons exclusieve best-in-class netwerk van professionals kunnen we het verschil maken."

Kim brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in de corporate, scale-up en start-up wereld in verschillende respectabele functies bij bekende bedrijven. Na meerdere (senior) marketing manager posities bij bedrijven als Wehkamp, T-Mobile en Hema, maakte Kim haar weg naar Marketing & E-commerce Director bij La Place, V&D en DRG. Voordat ze naar Spargle kwam, was ze Managing Director bij Jump! en CCO bij tech start-up: Local Heroes.