Genomineerden FunX Music Awards 2021 bekend

01-11-2021 (14:51) - Muziek

De nominaties voor de FunX Music Awards,zijn bekend. Frenna maakt met zes nominaties de meeste kans op een FunX Music Award. Hij wordt op de voet gevolgd door Kevin, Ronnie Flex en Lijpe met ieder vijf nominaties. Yade Lauren is als vrouwelijke artiest de grootste kanshebber. Ze is genomineerd voor Artist of the Year Female, Best Singer, Best Song en Best Collab.
 
De luisteraars en volgers van NPO FunX hebben bepaald wie in de race zijn voor een award en kiezen wie er uiteindelijk met de felbegeerde awards naar huis gaan. Er kan vanaf nu gestemd worden via FunX.nl/awards.
 
Op donderdag 18 november reikt NPO FunX voor de achtste keer de FunX Music Awards uit in de AFAS Live in Amsterdam. Fernando Halman presenteert de awardshow dit jaar voor het eerst met FunX-presentatrice Ouassima Tajmout. Artiesten ontvangen de awards uit handen van onder anderen Monica Geuze, Achmed Akkabi, Defano Holwijn, Anna Nooshin en Fadim Kurt. Dit jaar zijn de FunX Music Awards met live publiek en optredens van Boef, Cho, Kevin, Numidia en Chivv. Vandaag maakte FunX de line-up compleet met niemand minder dan Henkie T, Yssi SB, Ashafar, Sarita Lorena, ADF Samski en Dystinct.
 

Genomineerden FunX Music Awards 2021

Luisteraars en volgers bepalen wie er naar huis gaat met de felbegeerde FunX Music Award. Vanaf vandaag kunnen zij stemmen op hun favorieten via funx.nl/awards. De stembussen sluiten op woensdag 17 november. Genomineerd in de categorie Artist Of The Year Male en Female zijn:

ARTIST OF THE YEAR MALE
Broederliefde
Frenna
Kevin
Murda
Ronnie Flex

ARTIST OF THE YEAR FEMALE
Latifah
Numidia
Sarita Lorena
Tabitha
Yade Lauren

Bekijk het complete overzicht op FunX.nl/awards