Mediahuis kiest HPE GreenLake om digitale transformatie te versnellen

27-11-2023 (16:37) - Toeleveranciers

Hewlett Packard Enterprise maakt bekend dat Mediahuis, uitgever van onder meer De Telegraaf, Autovisie, De Limburger, De Standaard, Luxemburger Wort en Irish Independent, HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise heeft gekozen als IT-infrastructuur. Met HPE GreenLake kan Mediahuis zijn data beter benutten bij het werven en binden van abonnees en een meer gepersonaliseerde klantervaring bieden.

Na een reeks fusies en overnames wilde Mediahuis zijn IT-infrastructuur snel uitbreiden en overstappen op een gestandaardiseerd, veilig en gebruiksklaar platform dat ontwikkelaars een uitstekende ervaring zou bieden. Het bedrijf wil ook de efficiëntie en rendabiliteit verhogen om zijn concurrerende positie in de markt te behouden.

Mediahuis koos daarom voor HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise om deze digital-first, klantgedreven visie te realiseren. Het on-premise private cloudplatform zal diensten leveren aan gebruikers, wat cruciaal is voor het verdere succes van Mediahuis' digitale transformatie. De buffercapaciteit zal het bedrijf helpen om workloads en nieuwe entiteiten sneller te integreren, terwijl het self-service portal de development-teams in staat zal stellen om efficiënter te werken.