fonk magazine
powering creative people since 2009


FONK magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. We schrijven over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer. Fonk verrast, inspireert en motiveert creatieve mensen in een uiterst volatiele industrie. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiezen we voor de leukste journalistieke versnelling. 

 fonk library
FONK magazine biedt abonnees vanaf editie #315 een archief functie aan. Dat betekent dat alle digitale edities voor jou als abonnee bewaard blijven. Zo kun je anytime niet alleen de nieuwste editie lezen, maar heb je ook de oude uitgave tot je beschikking. Niet de platte PDF, maar de echte digitale editie, inclusief filmpjes, linkjes en meer! Abonnees ontvangen elke twee weken een nieuw wachtwoord. Hieronder vind je de digitale edities die op dit moment in ons archief beschikbaar zijn. Klik op de cover voor toegang. 


Abonneren?

Heb je nog geen abonnement op fonk magazine? Meld je hier aan!


Je abonnement opzeggen?
 

Stuur ons een mail via deze link. Neem een opzeggingstermijn van vier weken voor afloop van het lopende abonnement in acht.
 

Nieuws of tips?

Heb je nieuwstips of wil je iets melden aan de redactie? Geef het door

 

Abonnees klikken hier voor toegang tot magazine.