Agenda

Email Marketing Automation Summit 2023

Congres

Email Marketing Automation Summit 2023

do 22 juni 2023 t/m do 22 juni 2023 -

Op 22 juni 2023 organiseert branchevereniging DDMA een nieuwe editie van de Email Marketing Automation Summit (EMAS) in De Kromhouthal in Amsterdam. Hét kennisevenement op het gebied van e-mail marketing automation en een no-brainer voor iedere (e-mail)marketeer. Early-bird tickets zijn nu verkrijgbaar (tot 15 maart).

Tijdens de EMAS krijgen bezoekers toegang tot inzichten die niet zomaar verkrijgbaar zijn door even te Googelen of op openbare platformen. Alle content is one-of-a-kind en van onschatbare waarde voor jouw bedrijfspraktijk.

Topics

Deliverability
E-mail Marketing Automation
Security
Cookieless
Leadgeneratie
Databasegroei
Design, creatie en copy
Legal en privacy
Analytics
Tooling
Marketingteam van de toekomst

Sprekers

De line-up van de EMAS wordt op dit moment nog samengesteld, maar de eerste sprekers zijn al bekend. Onder meer Kevin Steba (SEINo), Antony Mitchel (Inboxwizards), Dirk Jan Koekkoek (Mimecast), Berdiene Bons-den Bok (Mediq), Martijn Kolkman (Rabobank), Michiel van der Blij (Crossphase) en Niven Ranchhod (Mayoris) zijn er bij op 22 juni. Meer sprekers volgen binnenkort.

De EMAS Awards

Traditiegetrouw worden tijdens de EMAS de EMAS Awards uitgereikt, inclusief de bekendmaking van de winnaar van de Battle of the Agencies. De inschrijving hiervoor opent binnenkort. Vorig jaar trokken T-Mobile (Design), UNICEF (Optimization), Leen Bakker (Innovation) en Happy Horizon (Battle of the Agencies) aan het langste eind.

Over de EMAS

Met vorig jaar bijna 500 bezoekers is de EMAS de grootste conferentie op het gebied van e-mail marketing automation in de Benelux. E-mailmarketeers, CRM-marketeers, digital marketeers en marketing automation-specialisten komen bijeen om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder meer deliverability, security, e-mail marketing automation en leadgeneratie. Voor bezoekers is de EMAS hét moment van het jaar om te sparren met internationale, toonaangevende sprekers binnen hun vakgebied. De volgende editie vindt plaats op 22 juni 2023 in de Kromhouthal in Amsterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren Deployteq, Maileon, RapidSugar en Selligent. Ga voor meer informatie naar emas.nu