Agenda

Night Market: 'foodhall fest' van Deus Cantina

Event

Night Market: 'foodhall fest' van Deus Cantina

za 12 november 2022 t/m za 10 december 2022 - De Amsterdamse Deus Cantina komt met een agenda vol nieuwe events voor de wintermaanden: sfeervolle Speakeasy Sundays, indoor ‘Night Markets’ en het Deus Café. Op zaterdag 12 november vindt de eerste editie van de Deus Night Market plaats; een 'foodhall fest' waarbij makers van internationale en lokale producten in de spotlight staan. ‘Eten, drinken, mooie verhalen en ‘people just being supersonic’, aldus Neil Roake, creative chef bij Deus Cantina. ‘De dagen worden korter, en de behoefte om te socializen, lachen en het leven te vieren groter. Deus Cantina is die plek waar dat allemaal samenkomt dit najaar'.

De Amsterdamse Deus Cantina komt met een agenda vol nieuwe events voor de wintermaanden: sfeervolle Speakeasy Sundays, indoor ‘Night Markets’ en het Deus Café. Op zaterdag 12 november vindt de eerste editie van de Deus Night Market plaats; een 'foodhall fest' waarbij makers van internationale en lokale producten in de spotlight staan. ‘Eten, drinken, mooie verhalen en ‘people just being supersonic’, aldus Neil Roake, creative chef bij Deus Cantina. ‘De dagen worden korter, en de behoefte om te socializen, lachen en het leven te vieren groter. Deus Cantina is die plek waar dat allemaal samenkomt dit najaar'.

Tijdens de vijf wekelijkse Speakeasy Sundays - waar jazzmusici van het Amsterdams Conservatorium het podium pakken - draait het om samen zijn, aperitivos, muziek en vooral om de ‘fun’.

Deus Art expositie

‘Maar ‘having fun’ is meer dan eten en drinken alleen’, aldus Roake. ‘Zo vind je tijdens de Night Market ook een Art Exhibit met de wereldwijd geprezen Deus Art – zowel unieke foto-prints als posters, beiden verkrijgbaar in beperkte oplage – en wordt er old school vinyl gedraaid door dj Finn Peters. Ain’t we got fun.’

Toegang tot de Deus events is gratis, met een reservering via Eventbrite.

Wanneer?

Night Markets
- 12 november – the pumpkin edition | 18:00u – 22:00u
- 10 december - the festive edition | 18:00u – 22:00u

Speakeasy Sundays:
- 13, 20 en 27 november | 16:00u – 20:00u