Agenda

YoastCon SEO en marketingconferentie

Symposium

YoastCon SEO en marketingconferentie

do 11 mei 2023 -

Op 11 mei is het tijd voor YoastCon in Nijmegen, een interactieve SEO en marketing conferentie. Tijdens YoastCon delen internationale sprekers hun expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO), online marketing en het verbeteren van websites. Het beoogde resultaat: hogere rankings in Google en meer bezoekers op je website.

Met haar missie 'SEO voor iedereen' zorgt het Wijchense Yoast dat SEO begrijpelijk wordt. Of je nu in je vrije tijd een food- of hobbyblog bijhoudt, een lokale ondernemer bent of een (middel)groot bedrijf: iedereen die een website heeft of onderhoudt, is gebaat bij SEO. Yoast biedt daarvoor al van alles, zoals plugins voor WordPress en Shopify en een uitgebreid SEO-blog. Tijdens YoastCon krijg je als bezoeker praktische handvatten aangereikt, door middel van workshops, presentaties en uitgebreide Q&A’s, waar je direct mee aan de slag kan op je eigen site. Zo haal je het maximale uit je website!

Wat kun je verwachten?

Laat je inspireren en verrassen tijdens YoastCon:

• Ontmoet sprekers die hun sporen al dik hebben verdiend in het SEO- en marketingvak zoals Jes Scholz, Barry Adams, Kate Toon en Yoast's eigen Jono Alderson. Zij nemen je mee in diepgaande talks op het gebied van SEO en marketing.
• Thierry Muller van Google beantwoordt je search-vragen tijdens een uitgebreide Q&A.
• Yoast's experts helpen je op weg in praktische workshops.
• Ontmoet andere bezoekers, sprekers en sponsoren tijdens de vele netwerkmogelijkheden.

De sprekers zullen hun presentaties in het Engels geven.

Early owl discount

Nieuwsgierig geworden naar YoastCon? Hier vind je alle informatie. Bezoekers krijgen nu toegang tot alle content van alle sprekers voor maar € 499.