Jorien Renkema verlaat 3FM voor eigen programma op Qmusic

Jorien Renkema verlaat 3FM voor eigen programma op Qmusic

05-01-2024 (10:53) - Audio

Qmusic verwelkomt in het nieuwe jaar Jorien Renkema als dj in de programmering. Ze maakt vanaf zaterdag 2 maart haar eigen programma op zaterdag- en zondagochtend.

Jorien was de afgelopen jaren te horen op NPO Radio 3FM.

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic: "Met Jorien halen we een veelzijdig radiotalent in huis. Jorien staat voor feel good radio en heeft altijd de juiste connectie met luisteraars. Haar manier van radio maken past perfect bij Qmusic en we zijn dan ook heel blij dat ze binnenkort te horen is in het weekend van Qmusic."

Jorien Renkema: "Ik heb heel veel zin om bij zo'n mooi, positief station te komen werken en ik hoop dat ik een goede, enthousiaste toevoeging ben aan het team."

Radio-ervaring

Na een aantal jaar ervaring op te doen bij lokale omroepen, nam Jorien Renkema (33) in 2014 deel aan de 3FM Radio-dj-school, tegenwoordig de NPO Campus. Hierna kreeg zij al snel een eigen programma in de nacht. Op dit moment is ze elke werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur met haar programma 'Het Betere Werk'. Ook presenteerde ze al eens het jaarlijkse Radiogala en werd ze opgesloten in het Glazen Huis voor de actie Serious Request.

Jorien Renkema is vanaf maart te horen op zaterdag en zondag van 7.00 tot 9.00 uur.