NSMBL lanceert podcast voor jonge vrouwen in het medialandschap

31-05-2023 (08:00) - Audio

Vrouwenlifestylewebsite NSMBL, onderdeel van Mediahuis Nederland, lanceert vanaf 30 mei de podcast 'De GroepsApp'. Hierin gaan NSMBL's redacteuren Emma Toussain, Karlijn van Spankeren en Sophie Hendriks in gesprek over wat hen bezighoudt als twintigers in de mediawereld, het leven van de jonge vrouw in het algemeen en andere uitdagingen.

Ze behandelen hun week als redacteur, want als jonge vrouw in de mediawereld heb je je telefoon continue in je hand, je bent continu bereikbaar voor iedereen, vandaar dat de groepsapp de ideale plek is om alles te bespreken.

Ask A Guy

Ook worden de laatste trends en het nieuws besproken, die terug te lezen zijn op NSMBL.nl. Daarna pakken ze door met een aantal 'unpopular opinions'. De rubriek Ask A Guy wordt weer in het leven geroepen, die eerder op NSMBL verscheen, waarin mannen advies geven aan luisteraars middels een spraakbericht. De GroepsApp is boeiend voor jonge vrouwen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends, het leven niet al te serieus nemen, en interesse hebben in het medialandschap. 

De GroepsApp verschijnt iedere woensdagochtend en is te beluisteren via de bekende podcast-apps.