SLAM! MixMarathon viert 10.000 uur radio

25-04-2023 (14:49) - Audio

SLAM! MixMarathon bestaat 10.000 uur en dat viert het radiostation vanaf woensdag 26 april 19.00 uur tot en met zaterdag 6 mei 06.00 uur met de SLAM! MixMarathon XXL.

Tien dagen lang zijn er (live) sets van onder andere Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Armin van Buuren en James Hype bij SLAM! door de speakers te horen.

Mijlpaal 10.000 uur

Vanaf begin 2015 is SLAM! elke vrijdag te horen op de radio met de SLAM! MixMarathon. Tijdens dit deze show zijn sets van onder andere Oliver Heldens, Nicky Romero, Fedde le Grand, R3hab en Sam Feldt te horen. 
Martijn La Grouw, radio dj van de ochtendshow Early Birds bij SLAM!: ''SLAM! MixMarathon is uniek. Wij zijn de pioniers van dancemuziek en geen streamingdienst of radiostation verrast zoals SLAM!. Iedere vrijdag, 24 uur lang de beste dj's in de mix. Inmiddels is de SLAM! MixMarathon een begrip, kneiter populair en voor veel mensen de pré-party van hun weekend met grote gevestigde namen en opkomend dj talent. Inmiddels bereiken wij nu de mijlpaal van 10.000 uur. Dat gaan we natuurlijk vieren met 10 dagen lang non-stop de meest iconische sets in de SLAM! MixMarathon XXL.''

XXL editie

Een aantal keer per jaar komt SLAM! met een XXL editie van de MixMarathon. Zo zendt het radiostation jaarlijks tijdens het Amsterdam Dance Event de SLAM! MixMarathon XXL live uit vanaf een locatie in Amsterdam. En ook nu pakt SLAM! groots uit om de mijlpaal van 10.000 uur MixMarathon te vieren.