Sunweb krijgt eigen onderdeel in Evers & co op 538

Sunweb krijgt eigen onderdeel in Evers & co op 538

01-02-2024 (11:31) - Audio

Sunweb is een van de partners van het nieuwe programma van Edwin Evers op 538. Vanaf volgende week vrijdagmiddag heeft Sunweb een vast onderdeel in het programma Evers & co.

Het partnership is onderdeel van de grotere campagne van Sunweb die gericht is om de liefde voor vakantie met zoveel mogelijk mensen te delen. Iedere vrijdagmiddag brengt Edwin Evers een liefdesverklaring aan een van de bestemmingen van Sunweb. Deze verklaring kan diverse vormen aannemen: een gedicht, een lied,…. Luisteraars worden uitgedaagd om te raden om welke bestemming het gaat en iedere week is er één winnaar die een vakantie wint naar een Sunweb bestemming.

Liefde voor vakantie

Het programma-element is in samenspraak met Edwin Evers ontwikkeld en zal tot de zomer onderdeel zijn van het programma. “De vrijdagmiddag is het perfecte moment voor deze activatie. Zo net voor het weekend zijn veel luisteraars bezig met het afsluiten van de werkweek en zijn ze helemaal klaar om in de vakantiestemming te komen”, zegt Martine Langerak van Sunweb Group. We zijn er bovendien heel trots op dat dit spel is ontwikkeld samen met de makers van die mooie nieuwe programma. Op deze manier is het namelijk niet alleen een sponsorship, maar kunnen we echt samen onze liefde voor vakantie met heel Nederland delen.”