ADNIGHT keert terug op 13 oktober

17-07-2023 (16:02) - Bucket list

Met ruim 7000 bezoekers, 62 deelnemende bureaus die samen 179 verschillende sessies organiseerden, was de jubileumeditie van ADNIGHT vorig jaar een succes. Ook dit jaar hoopt de organisatie de hele industrie weer op de been te krijgen.

Op vrijdag 13 oktober openen creatieve bureaus hun deuren om zichzelf te presenteren aan vakgenoten, marketeers en talent.

Nieuw initiatief voor jong talent

Naast het opzetten van een volledig nieuw programma met nieuwe bureaus en oude bekenden zet de organisatie dit jaar extra in op verbinden. “We zoeken naar allerlei manieren om zoveel mogelijk mensen bij de avond te betrekken", zegt Wybe Sallows, mede-oprichter van ADNIGHT. “Dat doen we door toegankelijkheid te verbeteren, bijvoorbeeld met de introductie van onze app, waarmee bezoekers een eigen programma kunnen samenstellen en ook met elkaar kunnen connecten. Maar bijvoorbeeld ook met een initiatief als WAY IN, een middagprogramma in Paradiso waar we jong divers talent op een laagdrempelige manier willen laten kennismaken met de industrie.”

“ADNIGHT is een mooie gelegenheid om creatieven samen te laten komen. We zetten letterlijk de deuren open om te inspireren en te verbinden. De avond is perfect om expertise te delen; bijvoorbeeld door binnen een thema de verdieping te zoeken in talks en te verrassen met experiences.” zegt Heleen Hidskes, Head of Strategy bij DEPT.

TBWA\NEBOKO, deelnemer vanaf de eerste editie: “ADNIGHT biedt mensen binnen én buiten industrie een kans om te verbinden en op creatieve wijze talent een krachtige introductie te geven, niet alleen vanuit TBWA\NEBOKO, maar vanuit de gehele sector” aldus Mohammad Hassani, PR Manager bij TBWA.

Lijst met deelnemers

Wie benieuwd is naar de overige deelnemende bureaus moet nog even geduld hebben. De volledige lijst met deelnemende bureaus wordt begin augustus bekendgemaakt. Bureaus kunnen zich nog opgeven voor deelname via info@ADNIGHT.nl.

ADNIGHT vindt plaats op vrijdag 13 oktober. Ook dit jaar wordt de avond afgesloten met een samenkomen in Paradiso om indrukken uit te wisselen en ADNIGHT feestelijk af te sluiten. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop op www.ADNIGHT.nl