Armin van Buuren keert terug naar Rotterdam in 2025 met State of Trance

Armin van Buuren keert terug naar Rotterdam in 2025 met State of Trance

30-08-2024 (11:47) - Bucket list

Armin van Buuren heeft zojuist in zijn radioshow aangekondigd dat hij in 2025 terugkeert naar Ahoy Rotterdam met A State of Trance (ASOT). Voor het eerst in samenwerking met Insomniac Europe keert ASOT terug naar Ahoy Rotterdam als een uitgebreid weekendfestival.

Dit tweedaagse evenement, dat plaatsvindt op 21 en 22 februari 2025, belooft een spectaculaire show te worden met een indrukwekkende line-up, meerdere podia, en zelfs een speciaal A State of Trance Hotel.

Een van de hoogtepunten van het weekend is de vijf uur durende set van Armin op de vrijdag, waarin de populaire dj verschillende artiesten uitnodigt om samen met hem een unieke back-to-back set te draaien. Op de zaterdag kunnen fans genieten van een nacht vol optredens van meer dan 25 verschillende dj’s, verspreid over vijf podia.

A State of Trance begon in 2001 als een wekelijkse radioshow en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met miljoenen luisteraars en een toegewijde community. Kort na de lancering van de radioshow werd de eerste editie van het gelijknamige festival georganiseerd, dat al snel uitgroeide tot een jaarlijkse pelgrimstocht voor trance-liefhebbers van over de hele wereld. Tegenwoordig staat het festival bekend als een van de meest invloedrijke en gevierde evenementen binnen de elektronische muziekindustrie.

Afgelopen jaar vond ASOT voor het eerst plaats in Rotterdam – Ahoy is de nieuwe thuishaven van het populaire event. Verspreid over twee dagen kwamen er meer dan 40.000 fans vanuit alle uithoeken van de wereld op het festival af. Voorafgaand aan het festivalweekend zette van Buuren Rotterdam op zijn kop met een heuse tram rave.

Kaartverkoop

Fans kunnen zich pre-registeren voor de ticketverkoop via astateoftrance.com/register. De exclusieve voorverkoop start op 5 september om 11:00 uur, reguliere tickets zijn verkrijgbaar vanaf 12:00 uur.