Art Eindhoven 2024

Art Eindhoven 2024

09-01-2024 (16:00) - Bucket list

Op Art Eindhoven (3 en 4 februari) presenteren ruim 140 geballoteerde kunstenaars uit verschillende landen hun kunstwerken in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S.

Anders dan bij een kunstbeurs met galeries kunnen bezoekers op Art Eindhoven kennismaken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Door deze persoonlijke verhalen komt hun kunst nog meer tot leven. Kom genieten van hun werken, gedrevenheid en ideeën. Alle werken zijn te koop, vaak voor betaalbare prijzen. Daarnaast zijn er 2 deelexposities: inzendingen Painting of the year en de Nationale Keramiekprijs.

Klokgebouw

Art Eindhoven vindt voor de tiende keer plaats in het Klokgebouw in Eindhoven: een oude Philips fabriek die de industriële sfeer van weleer uitstraalt. Deze omgeving biedt met zijn ruwe charme een passend decor voor Art Eindhoven. De beurs is zaterdag 3 februari en zondag 4 februari open van 11.00 tot 17.30 uur.

Vakjury

De vakjury bestaat onder meer uit Olga Coolen (directeur van het Philips Museum), Paulo Martino (directeur van Musea Zutphen) en Peter Buisman, al jaren actief voor en met kunstenaars.