De zomerse hangouts van Ruben Cusell

16-08-2023 (16:01) - Bucket list

Even geen inspiratie meer wat te doen deze zomer? Wij vragen creatieven naar hun bucketlist activiteiten en zomerse hangouts. Dit keer is Ruben Cusell, Head of Strategy bij Wefilm, aan de beurt. 

Voetjes in het zand
Met een nog niet-leerplichtige-kind en een new born plan ik vakantie zoveel mogelijk buiten het hoogseizoen. Ik woon tegenwoordig in Haarlem dus met een halve zonnestraal (afgelopen weken was dat al een hoop) zit ik op het strand. In Zandvoort bij Kayuca of Paal69. Ook top met kleine kids want terras staat in t zand.

Haarlem Jazz
Dit jaar helaas geen Lowlands of Into the Great Wide Open. Kleine troost (heel klein), van 16 t/m 19 augustus staat Haarlem vol podia. Overigens niet alleen met Jazz. Beetje verwarrend I know. Van Rob Dekay, New Cool Collective en Jona Fraser tot coverbands op kleine podia.

Even helemaal Offfff
Een fantastisch initiatief van mijn collega Rocco. In het kort: even echt helemaal uit. Geen mobiel. De natuur in. Je hebt geen flauw idee waar je naartoe gaat en wat je gaat doen. 24 uur. Max 12 personen. September is al vol, maar november nog niet. 

Vers eten uit de zee
De meeste zon en de breedste stranden zijn in Zeeland. In Zeeuws-Vlaanderen zijn de stranden niet volgeramd met bedjes, heb je Cadzand, Breskens, Sluis en Knokke, maarrrrrrr, op een totaal afgelegen strandje op het eiland Neeltje Jans, na een sluip-door-kruip-door-paadje loop je plots op een strand afgeladen met Oesters (Google: 51.63359442191791, 3.7075188431328336). Mesje mee en je eet vers uit de zee. Wel even checken of het eb is. Kan hier.

ALL CAPS
Streetfestival in Rotterdam waar een hele buurt letterlijk wordt omgetoverd met de meest waanzinnige murals. Dit jaar is de wijk Feyenoord aan de beurt. Van 3 tot 10 september.