Duopresentatie bij de Mercurs. Reserveer nu je tickets!

Duopresentatie bij de Mercurs. Reserveer nu je tickets!

22-10-2024 (13:40) - Bucket list

Er wordt al veel gespeculeerd wie op 19 november als Mercur-prijswinnaars op het podium van Theater Amsterdam staan. Welk Magazine Mediamerk wint er goud, zilver of brons? Wie mag zich de nieuwe BeLOFte noemen en wie gaan er met de Mercur voor Innovatie en Partnership vandoor? Een hoogtepunt is uiteraard ook de bekendmaking van het eerste Redactieteam van het Jaar.

Duopresentatie: Stijn de Vries en Mandy Woelkens

De Mercurs-uitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door twee multi-talenten. Programmamaker, presentator en schrijver Stijn de Vries studeerde Journalistiek, volgde de BNNVARA Academy en maakte daarna de series ‘Jong Geleerd, Nooit Gedaan’ en ‘Mooi, Man’, voor Spuiten en Slikken. Hij schrijft o.a. voor Vogue, fotografeert voor Winq en LINDA., acteerde in meerdere series en heeft succesvolle podcasts. Recent kwam zijn debuutroman ‘Als de zon valt’ uit.

Mandy Woelkens werkte na haar studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht lange tijd achter de schermen. Sinds 2015 is zij presentator op radio en tv/online, DJ en podcastmaker (3FM, Qmusic, &CTV, RTL Boulevard, Omroep Zwart). Haar maatschappelijke missie om de wereld inclusiever te maken zette ze kracht bij als hoofdredacteur van Cosmopolitan en tot juli dit jaar bij LINDA.meiden. 

Wil jij op 19 november live meekijken wie de Mercurs-winnaars zijn, bestel dan nu je toegangskaarten!