Nieuwe sprekers IFFR 2024 bekend

16-01-2024 (16:29) - Bucket list

Het is aftellen geblazen tot IFFR 2024. De gastenlijst barst van de namen van filmmakers en talent die naar Rotterdam komen.

Ook de aanwezigheid van Debbie Harry en Amanda Kramer is bevestigd: zij zullen een Talk geven over hun rijke carrières in film en muziek. In dit bericht is een overzicht te vinden van de aanwezige filmmakers. Het IFFR Press team helpt graag bij het organiseren en faciliteren van interviews. Het aanvragen van accreditatie is nog steeds mogelijk, neem daarvoor zo spoedig mogelijk contact op met de persafdeling.

Debbie Harry en Amanda Kramer

Icoon Debbie Harry (leadzangeres van de legendarische band Blondie) leent haar stem uit aan de nieuwste film van Amanda Kramer, So Unreal: een documentaire-essay over de fijnmazige manieren waarop film, de mensheid en technologie met elkaar verweven zijn. Op 27 januari om 20.00 uur gaan Debbie Harry en Amanda Kramer tijdens een IFFR Talk in tweegesprek over hun carrières als visionaire kunstenaars en hun eigenzinnige werk dat zowel de film- als muziekwereld omspant.