Podimo organiseert opnieuw het grootste podcastfestival van Nederland

Podimo organiseert opnieuw het grootste podcastfestival van Nederland

19-08-2024 (17:15) - Bucket list

Podimo organiseert voor het tweede jaar op rij Podimo at the Park, het podcastfestival van Nederland, van 6 tot en met 8 september.

Podimo at the Park keert terug met een gevarieerd programma waarin bekende en nieuwe podcastmakers het podium delen. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals de geschiedenisquiz van Alle Geschiedenis Ooit, live interviews met gasten van de podcast Veroordeeld, en kennismaken met nieuwe shows zoals Grof Geld en De Boekenkamer.

Het festival biedt ook live-onthullingen van complottheorieën in Complottenpirade en een Vrijmibo-show met Vrouwmibo. Op zondag sluiten POM en de Zelfspodcast de dag af met een Q&A.

Naast luisteren kunnen bezoekers ’s avonds ook feesten met een silent disco en afterparty verzorgd door de mannen van de Stijn, Tobi en Jeppe Show. Het festival vindt plaats in Park Lepelenburg, Utrecht.

Vorig jaar, tijdens de eerste editie, trok het eerste podcastfestival van Nederland 2.000 bezoekers. Dit jaar verwacht het bedrijf 4.000 bezoekers. Podimo at the Park is gratis te bezoeken. Meer info en het volledige programma vind je op hun website.