Reshaping Work Conference 2024: Stel al je vragen over werken met AI

Reshaping Work Conference 2024: Stel al je vragen over werken met AI

22-10-2024 (11:18) - Bucket list

Opkomende technologieën zoals AI veranderen de manier waarop we werken. De introductie van GenAI markeerde een keerpunt en zette organisaties aan tot innovatie voor een betere waardecreatie. De meest recente ontwikkelingen zoals Agentic Artificiële intelligentie en Humanoid Robotica gaan een grote impact hebben op de manier waarop we samenwerken.

De Rode Hoed in Amsterdam opent daarom op 23 en 24 oktober haar deuren tijdens de Reshaping Work Conference 2024. Op dit evenement komt een panel van academici, ondernemers en politici samen om ideeën uit te wisselen over hoe te anticiperen in de ontwikkelingen van de toekomst.

Rodger Werkhoven, GenAI pioneer & creative director én een van de sprekers op het evenement: ''Technologische disruptie biedt zoals altijd zowel kansen als uitdagingen. Ik kijk er naar uit tijdens de Reshaping Work Conference 2024 die disruptieve impact van GenAI op arbeid, vanuit diverse perspectieven met je te verkennen.''

Eerste AI-gallery

Daarnaast zal Dead End Gallery, 's Werelds allereerste AI-Gallery, je tijdens dit congres inspireren met AI-kunst van creatieve pioniers als Suzy One Kenob, Arno Coenen, Irisa Nova, en Rodger Werkhoven. Lees hier het hele programma en scoor je tickets.