Agency guide Red alert 2023 inclusief alle resultaten bureau-onderzoek 2023 live!

21-11-2023 (10:30) - Bureaus

De digitale editie van het Red alert 2023 staat live! In dè agency-guide van Nederland zijn de resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2023 integraal te vinden, inclusief de bureaupresentaties van de meest foxy bureaus van Nederland: de FONK150 Best Agencies 2023.

2023 Is een jaar van hollen of stilstaan, adaptive zijn, kunnen schaken op meerdere borden en boven alles: lef hebben. Een jaar ook van groeiend besef dat we met z’n allen het oude achter ons moeten laten om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te kunnen bieden. Precies daarin is een glansrol weggelegd voor de everyday heroes. Niet de politiek, niet de vechtersbazen, niet de luidruchtigen, maar de miljarden mensen die dagelijks de stukjes van de wereldwijde puzzel in elkaar leggen. De ruim 200 bureaus die je in de 2023-editie van het Red alert vindt, hebben de uitdagingen van vandaag niet alleen uitstekend in beeld, maar weten daarvolgens hun opdrachtgevers ook optimaal naar te handelen. En dat is essentieel, want alleen zò bereik en beraak je de everday heroes om wie het in marketing communicatie allemaal draait.

Profielfilms, bureaupresentaties en nog heel veel meer

Behalve de complete onderzoeksresultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2023, vind je in de agency guide 2023 ruim 100 pagina's redactiepagina's over de bureauwereld van vandaag; daarnaast veel werk van bureaus, profielfilms, bureaupresentaties en nog heel veel meer.

Best agencies volgens opdrachtgevers

De digitale editie Red alert 2023 inclusief FONK150 Best Agencies 2022 kost €40,-. Hiermee krijg je een jaar toegang tot de digitale editie van het Red alert. Wèl zo handig als je op de hoogte wilt zijn van de - naar het oordeel van de Nederlandse opdrachtgevers- beste agencies van ons land!

Bestel nu dè agency guide van 2023

Pak je kans en bestel de digitale editie Red alert 2023 hier.

Binnenkort ploft het Red alert 2023 op de mat bij iedereen die een uitgave in druk heeft gereserveerd. En het goede nieuws is: vanaf vandaag kunnen er weer gedrukte exemplaren worden besteld (€95,- per exemplaar). Maar zorg dat je er snel bij bent, want uit ervaring weten we dat we zò door onze printexempolaren heen zijn! Bestel de printuitgave van het Red alert 2023 hier.


Media

Marketing

Economisch