Auke Boersma nieuwe Chief Commercial Officer Candid Amplify

Auke Boersma nieuwe Chief Commercial Officer Candid Amplify

04-04-2024 (12:25) - Bureaus

Auke Boersma is aangesteld als Chief Commercial Officer van Candid Amplify, onderdeel van het Candid platform. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de media investment management (media trading) dienstverlening van Candid en zal hij medeverantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid binnen de Candid mediabureaus M2|OC & STROOM. Daarnaast zal het recentelijk overgenomen Mobile Journey ook onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

In deze rol neemt Auke plaats in het Internationale Executive Committee van Candid en rapporteert hij rechtsreeks aan Rudiger (Ruud) Wanck, CEO van Candid platform. Met meer dan 23 jaar aan internationale ervaring in de digitale sector, waarbij hij eerder functies bekleedde bij GroupM en Adcombi, brengt Boersma een ruime hoeveelheid kennis en expertise met zich mee.

Boersma benadrukt het belang van voortdurende ontwikkeling en aanpassing in een snel veranderend medialandschap: "In een wereld waarin het medialandschap voortdurend evolueert, is het essentieel om adaptief te zijn. Candid streeft er vanuit haar platform propositie naar om de complexiteit voor adverteerders en hun merken zoveel mogelijk te beperken. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om zowel de groei van Candid verder te stimuleren als het minder complex te maken voor onze klanten." 

Rudiger Wanck, CEO Candid platform: "De recente toevoegingen van DUNKD en Mobile Journey aan ons platform laten zien dat we voortdurend bezig zijn met het uitbreiden van onze diensten en het verbreden van ons platform. Met de komst van Auke zullen we nog meer invulling gaan geven aan het optimaliseren en maximaliseren van het resultaat van de media-investeringen van onze huidige en nieuwe klanten. Auke’s passie voor resultaat en zijn kennis van de media-industrie maken hem perfect geschikt voor de rol van Chief Commercial Officer bij Candid Amplify en ik kijk er dan ook naar uit om de komende jaren nauw met hem samen te werken."
 


Media

Marketing

Economisch