Autodrop start samenwerking met Monkeys & Bananas

Autodrop start samenwerking met Monkeys & Bananas

23-05-2023 (14:17) - Bureaus

Autodrop, het bekende snoepmerk van Concorp, is sinds maart 2023 een nieuwe samenwerking aangegaan met het social media bureau Monkeys & Bananas.

Het bureau, dat in de afgelopen jaren veel nieuwe accounts heeft toegevoegd, neemt in de aankomende periode de overall social media strategie onder handen voor het merk Autodrop.

Bijdragen aan marktdoelstelling

Ieder merk wil een relatie bouwen met zijn klant. In een wereld waar consumenten overspoeld worden met meer content dan ze kunnen consumeren, is het van essentieel belang dat Autodrop als merk opvalt en de aandacht van de shopper en consument weet te trekken. Om dit te realiseren gaat Monkeys & Bananas aan de slag met het neerzetten van een overall social media strategie voor Autodrop. Voor de social media strategie vindt Monkeys & Bananas het heel belangrijk dat de strategie bijdraagt aan de marketingdoelstelling van Autodrop en dat het merk niet enkel de TikTok trends volgt zoals veel wordt gedaan. Monkeys & Bananas zal voor de volledige implementatie zorgen van de social media strategie. Content creatie, social media management en (paid) advertising vallen daaronder. Bij deze strategie wordt er rekening gehouden met de social media kanalen Facebook, Instagram en TikTok. 


Media

Marketing

Economisch