Brandmerck en Okkinga Communicatie gaan samenwerking aan

Brandmerck en Okkinga Communicatie gaan samenwerking aan

07-12-2023 (10:37) - Bureaus

Brandmerck en Okkinga Communicatie bundelen hun krachten en gaan gezamenlijk verder als Brandmerck Okkinga. Hierdoor ontstaat een sterk en compleet online marketing- en communicatiebureau dat vanuit Bolsward diensten levert op het gebied van strategie, creatie, online marketing, advertising en contentproductie.

De merken Brandmerck en Okkinga Communicatie blijven los van elkaar bestaan. Okkinga Communicatie werd bij dit proces begeleid door Marktlink, en Brandmerck door Overname in Bedrijf. Okkinga Communicatie uit Bolsward is een communicatiebureau dat zich richt op de totale marketing en communicatie van bedrijven en organisaties. Het communicatiebureau bestaat 25 jaar en heeft meer dan twintig specialisten in dienst. 

Dienstverlening

Brandmerck uit Sneek is een online marketingbureau en heeft meer dan 20 medewerkers in dienst. Het bureau ondersteunt bedrijven op het gebied van online marketing. De dienstverlening van Brandmerck is de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid, waardoor het bureau totaalpartner is op het gebied van online marketing. Het klantenbestand van Brandmerck bestaat uit mkb-bedrijven, ondernemingen op het gebied van E-commerce, en instellingen.

Talent in de regio

Door de krachtenbundeling van Brandmerck en Okkinga ontstaat een bureau met in totaal ruim 40 medewerkers. Gerben Okkinga: “Vanwege de kennis en skills van 40 specialisten die worden samengevoegd, profiteren nieuwe en bestaande klanten van gebundelde expertise. We zijn al 25 jaar een vertrouwd gezicht in de regio. Onze klanten kunnen nu ook voor complementaire marketing- en communicatiediensten bij hun vertrouwde aanspreekpunt terecht.”

Robert Hoeksta: “Daar waar Okkinga Communicatie gespecialiseerd is in strategie, ontwikkeling en design, is Brandmerck sterk in online marketing en advertising. We zijn als groep in staat om alle diensten op het gebied van online marketing en communicatie aan te bieden. Hierdoor kunnen we een nog grotere bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambities van onze klanten. Daarnaast zijn we door de schaalgrootte een aantrekkelijkere werkgever voor talent in de regio”.


Media

Marketing

Economisch