ContentToday brengt twee generaties influencers samen

05-01-2016 (08:28) - Creatie

Het op 5 januari gelanceerde marketingbureau ContentToday brengt de oude en nieuwe generatie influencers bij elkaar. Het is een nieuw platform met zowel ‘traditionele’ contentmakers als de nieuwe generatie social influencers. She PR & Marketing is aangesteld voor de pr-campagne van ContentToday. 
 
Nederlandse communicatieprofessionals zien de toenemende invloed van (social) influencers, maar weten nog niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Waar vinden ze deze influencers? En hoe bedenken ze samen de juiste content die hun doelgroep aanspreekt? 
 
zoektocht 
Het vandaag gelanceerde content marketingbureau ContentToday ondersteunt bedrijven in deze zoektocht. Zij introduceren een platform met zowel ‘traditionele’ contentmakers als de nieuwe generatie social influencers. 
 
Hierdoor is er een uniek platform van 150+ content creators ontstaan dat organisaties de mogelijkheid biedt om voor ieder project de juiste strategie en content te laten creëren die wordt verspreid via de juiste mediakanalen. ContentToday werkt inmiddels voor KWF Kankerbestrijding en a.s.r. vastgoed.
 
content creators 
De unieke samenstelling van traditionele contentmakers (journalisten, redacteuren en documentairemakers) en de nieuwe generatie social influencers als bloggers, vloggers en Instagrammers in haar netwerk zorgt voor het onderscheidend vermogen van ContentToday.  
 
Per opdracht worden door ContentToday de juiste specialisten op het gebied van tekst, beeld, geluid en video uit het netwerk aangehaakt. Deze teams creëren strategieën, content en multiplatform formats voor (online) magazines, websites, tv-programma’s, radio, online campagnes en social media.
 
influencer management
De talentvolle influentials die in het ContentToday netwerk worden opgenomen, worden door ContentToday ondersteund bij het ontwikkelen van hun professionele carrière. 
 
Zo ontvangen zij ondersteuning op het gebied van productie, legal support in samenwerking met Miss Legal en PR in samenwerking met Maarse Management. In de speciale ContentToday Academy wordt onderling kennis uitgewisseld.