Liz Peetoom aan de slag als managing director Content Icons

12-02-2024 (14:45) - Bureaus

Vanaf deze maand neemt Liz Peetoom het managing director stokje over van Sara Rottenberg, oprichtster van influencer marketing bureau Content Icons.

Ook is Peetoom ingestapt als aandeelhouder van ACE. Ze wordt in de nieuwe rol verantwoordelijk voor het talentennetwerk en de verdere integratie van Content Icons met de andere bureaus binnen ACE. Rottenberg doet een stap terug uit de dagelijkse operatie en blijft aan als adviseur van Content Icons en aandeelhouder van ACE.

Co-creatie

Content Icons is in 2019 opgericht door de toen 22-jarige Rottenberg. Het bureau was een van de eersten die inzette op co-creatie tussen merken en creators. Waarbij het haar influencers/talenten actief inzet bij de ontwikkeling van creatieve content oplossingen voor merken. Content Icons werkt met een breed scala aan eigen gerenommeerde talenten als Rianne Meijer, Romee Strijd en Jutta Leerdam, voor merken als DIOR, Zalando, H&M, Unilever en Hugo Boss.

Influencer marketing

Liz Peetoom, Managing Director bij Content Icons: “In 2022 is Content Icons onderdeel geworden van ACE. Sinds deze stap zijn we naast een boutique talent managementbureau ook creatief en strategisch partner voor merken op het gebied van influencer marketing. Hierin werken we nauw samen met de andere bureaus binnen ACE, en zetten we creators vanaf de start aan tafel bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan het succesvolle Magnum festival, dat we samen met ACE-bureau Glasnost hebben neergezet. We zien de markt professionaliseren en daarbij ook de rol van creators. Hun betrokkenheid is belangrijker dan ooit tevoren voor merken om onderscheidende en authentieke campagnes uit te rollen. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe stap binnen Content Icons en ACE, en ben Sara enorm dankbaar voor deze mooie kans!”

Internationale kansen

Sara Rottenberg, oprichter Content Icons: “Na 5 jaar leidinggeven aan Content Icons draag ik vol vertrouwen en trots het stokje over aan mijn ride or die; Liz Peetoom. Liz is vanaf de start bij Content Icons werkzaam en we zijn naadloos op elkaar ingespeeld. We doen vrijwel alles samen; Liz is steengoed in het leiden van de dagelijkse operatie en ik richt me meer op nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt. Ik blijf ondanks mijn stap terug uit de operatie nauw betrokken bij Content Icons en ACE. Ik verblijf momenteel in NYC om me te focussen op internationale kansen.”


Media

Marketing

Economisch