Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs

Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs

15-05-2023 (10:38) - Bureaus

Het in IT, finance en HR gespecialiseerde PR- en contentmarketingbureau Marcommit sluit zich aan bij Only Creative Entrepreneurs. Het PR-bureau werkt op het gebied van strategie, public relations, contentmarketing en digital marketing.

Marcommit is gevestigd in Baarn en blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie.

Toekomstvisie

Marcommit is de tweede toevoeging aan de Only community dit jaar, na strategiebureau Branddoctors. Met de toevoeging van Marcommit wil Ony hun relaties breder bedienen. Frans de Vries, CO van Only: “Earned media expertise is een onmisbaar onderdeel voor onze opdrachtgevers en dus ook voor ons. Het is onze ambitie om de Only community de komende jaren uit te bouwen op het gebied van strategie, content en media. De toevoeging van Marcommit is hierin voor ons een belangrijke stap.”

Frisse community

Endie van Laar, Managing Director van Marcommit: “We zijn heel blij dat we vanaf heden onderdeel zijn van Only. Het is een frisse community met creatieve strategen en marketing-, communicatie- en mediaspecialisten. En net als Marcommit gelooft ook Only dat creativiteit en ondernemerschap ontstaan wanneer verbinding wordt gemaakt.” 


Media

Marketing

Economisch