NS Centraal Amsterdam kiest Tosti Creative als creatief bureau

NS Centraal Amsterdam kiest Tosti Creative als creatief bureau

22-05-2023 (10:07) - Bureaus

Station Amsterdam Centraal heeft gekozen voor Tosti Creative als partner voor haar communicatie gericht op het inspireren van Amsterdammers, stationbezoekers en buren om met andere ogen naar het station te kijken.

Amsterdam Centraal wil met de samenwerking een duurzame relatie opbouwen met iedereen op of in de buurt van het station en hen betrekken bij de ontwikkeling van het station als centraal punt in de stad.

"We zijn blij met Tosti Creative als onze creatieve partner op het gebied van strategie, content en activatie", zegt Maartje Beerens Customer Experience Manager bij NS. "Tosti heeft een sterk trackrecord in het creëren van inspirerende campagnes en weet mensen op creatieve wijze in beweging te krijgen."

Roby Hormis van Tosti Creative over de samenwerking: "Amsterdam Centraal heeft naast de functionele rol ook een hele grote maatschappelijke functie in de stad. Dit karakter willen we in de komende jaren nog veel meer tot uiting brengen. We geloven in de visie van Amsterdam Centraal waarin het een plek is die tot verbinding uitnodigt.”

De eerste campagne wordt binnenkort gelanceerd en belooft een nieuwe kijk te bieden op het iconische station en de rol die het speelt in het dagelijks leven van de stad en haar bewoners.
 


Media

Marketing

Economisch