Pieter Meijer versterkt directie Adeptiv

01-12-2020 (18:51) - Bureaus

Pieter Meijer is de nieuwe CSO van Adeptiv. Daarmee neemt Meijer de rol over van Gert Jan Delcliseur die onlangs wegging bij de organisatie, maar als lid van de Raad van Advies aan Adeptiv verbonden blijft.
 
Meijer werkt al twintig jaar op het snijvlak van strategie, marketing en digital. En voor uiteenlopende organisaties, waaronder Microsoft, Improve digital, Marktplaats, Pervorm en Deloitte Digital. Als CSO vormt Pieter Meijer samen met Sabine Bijleveld (CEO) en Michiel van Riemsdijk (CCO) de directie van Adeptiv. Sabine Bijleveld: “Ik ben erg blij met de komst van Pieter. Met zijn strategische ervaring binnen het digital marketing vak kunnen we onze opdrachtgevers nog beter bedienen. En last but not least, hij is een inhoudelijk bevlogen en energiek mens.”
 

Overkoepelend merk

Adeptiv is het overkoepelende merk boven onder meer de labels Searchresult, Yourzine en Kernel en een toonaangevende customer journey marketinggroep. Y Adeptiv werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers als T-Mobile, Albert Heijn, Manutan, Brabantia, Dille & Kamille, Rituals, PostNL, KIA en de Efteling. Pieter Meijer: “Adeptiv is voor mij nog een van de weinige partijen die bestaat uit echte vakidioten. Vakidioten die juist nu klanten helpen in de versnelling om meer controle te krijgen over hun digitale marketing door middel van strategisch advies, innovatie, automatisering en executiekracht.”


 

Media

Marketing

Economisch