Ruud Verheijen nieuwe CEO van Wavemaker Nederland

Ruud Verheijen nieuwe CEO van Wavemaker Nederland

15-02-2024 (14:21) - Bureaus

GroupM benoemt Ruud Verheijen als nieuwe CEO van Wavemaker Nederland. Met onmiddelijke ingang is Verheijen de opvolger van Isabelle Dacz, van wie vanmiddag bekend werd dat zij de nieuwe CEO van Publicis Groupe Nederland is.

Ruud Verheijen is verantwoordelijk voor het stimuleren van groei voor de klanten en het team van Wavemaker. Om dit te bereiken zal hij samenwerken met verschillende teams van Wavemaker, GroupM, GroupM Nexus en StudioM. Verheijen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de mediabranche, en is daarmee, volgens GroupM, de geschikte man voor deze job. Maiko Valentijn, CEO van GroupM Nederland, vertelt:  "Zijn uitgebreide ervaring en bewezen trackrecord van succes met klanten en business development maken hem de ideale kandidaat om Wavemaker Nederland de toekomst in te leiden. Zijn positieve energie is zeer aanstekelijk, ik werk echt graag met hem samen!"

Cultuur vol potentie 

Ook Ruud Verheijen kijkt uit naar zijn nieuwe functie: "Ik heb echt een passie voor Wavemaker, en kijk uit om aan een cultuur te werken waarin we samen met GroupM een omgeving neerzetten waarin onze talenten gedijen en we onze klanten helpen groeien door middel van media, content, data & technologie"

 


Media

Marketing

Economisch