Vastgoedbedrijf Dewaele kiest voor iO

Vastgoedbedrijf Dewaele kiest voor iO

24-11-2022 (10:12) - Bureaus

Dewaele - de grootste onafhankelijke vastgoedfamilie in België - werkt samen met iO als lead agency om hun brand story de wereld in te brengen — van strategie tot uitvoering en opvolging.

De Dewaele Vastgoedgroep bestond in 2021 uit zes aparte merken met in totaal 48 kantoren: Dewaele, Van der Build, Turner, De Syndic, De Patrimonie en Build&Boost. iO kreeg de opdracht om er één sterk merk van te maken.

Eén merk

Om die evolutie te laten slagen, lanceerden iO en Dewaele samen het nieuwe DNA van de vastgoedspeler: “Je levenslange partner in wonen en ondernemen”. Met die vernieuwde visie, een duidelijk strategisch traject, en creatieve uitwerkingen wil Dewaele uitgroeien tot een sterk, toekomstbestendig bedrijf dat er nog meer is voor de klant — van het eerste appartement of een studentenkamer voor de kinderen tot een tweede verblijf aan de kust.

Van A tot Z

Margaux Sabbe, Brand Marketeer bij Dewaele: “We werken al jarenlang samen voor content op sociale media. Nu we ook voor andere diensten rekenen op iO, merken we de waarde van agency dat ons van A tot Z kan helpen." De resultaten gaan zich zowel online als in het straatbeeld laten zien.


Media

Marketing

Economisch