Coca-Cola lanceert driedelige kerstfilmserie

Coca-Cola lanceert driedelige kerstfilmserie

08-12-2022 (16:56) - Campagnes

Coca-Cola lanceert hun allereerste kerst-Anthology filmserie onder een nieuw creatief platform genaamd 'Real Magic Presents'. Bij Real Magic Presents zal het merk nieuwe films in verschillende formaten produceren, allemaal rond één uitgangspunt: het delen en vieren van verhalen over menselijke verbondenheid, op 'magische manieren' verteld.

Coca-Cola's eerste 'Real Magic Presents' filmproductie en kerstverhaal - "Christmas Always Finds Its Way" - is het product van een samenwerking met partners. Het verhaal bestaat uit drie delen in drie korte films en is op Prime Video te zien. De serie is geproduceerd door academy award-winnende filmmakers Brian Grazer en Ron Howard's Imagine Entertainment. Ook heeft Coca-Cola samengewerkt met productiebedrijf PRETTYBIRD en de regisseurs Vellas (Brazilië), JB Braud (Frankrijk) en Alex Buono (VS).

Drie verhalen

'Alma' (12 min.) speelt zich af in een stadje in Mexico, dat het hele jaar door beroemd is om het maken van kerstversieringen voor de wereld. Ze voelen de magie van Kerstmis niet meer, totdat er een gebeurtenis plaatsvindt die de magie weer aanwakkert. Deze korte film is geregisseerd door de Braziliaanse regisseur Vellas, die algemeen wordt beschouwd als een van de beste Braziliaanse commerciële regisseurs en die op het punt staat te beginnen aan een Latijns-Amerikaanse Netflix-serie.

'Les Petits Mondes De Noël' (11 min.) is een romantisch liefdesverhaal dat zich ontvouwt tussen twee vervreemde geliefden die werken in een naburige platen- en boekenwinkel in Parijs, die hun band weer aanwakkeren terwijl ze hun decoratieve etalages voor de feestdagen maken. De Parijse regisseur JB Braud kreeg lovende reacties op zijn korte film In the Still Night (2019) en Apple's shot on iPhone-campagne Le Peintre (The Painters) (2021).

'Christmas Bites' (10 min) is een komedie die zich afspeelt in Amerika rond een vampier die voor het eerst de ouders van zijn vriendin ontmoet, en wat er gebeurt als hij zijn oude rivaal, de Kerstman, ontmoet. De film is geregisseerd door de Amerikaanse filmmaker Alex Buono, die veel lof oogstte met zijn Netflix-serie Russian Doll (seizoen 2), Hulu's gonzo sci-fi/actie/comedyserie Future Man en Comedy Central's Detroiters.

Bekijken?

Vanaf 7 december kunnen klanten in bepaalde landen met een Amazon Prime-lidmaatschap of Prime Video abonnement de Coca-Cola "Christmas Always Finds Its Way" Anthology bekijken. 

De trailer is hier te bekijken.