Donnie ontwerpt eczeem-proof t-shirt

Donnie ontwerpt eczeem-proof t-shirt

07-09-2022 (08:00) - Campagnes

Hoe vraag je op een positieve manier aandacht voor eczeem? Influencer-marketingbureau First bedacht voor In De Huid Van een t-shirt ontworpen door rapper Donnie. Met Meezce, zoals het merk heet, vraagt Donnie aandacht voor eczeem: iets waar hij zelf al jaren mee leeft.

Leven met eczeem

Eczeem iets om je voor te schamen? Niet voor rapper Donnie (28), die altijd open is geweest over zijn leven met eczeem en de impact ervan. Om anderen te inspireren én om awareness te creëren voor deze huidaandoening, lanceert de rapper een t-shirt: Meezce. Donnie: “Ik weet niet beter dan dat ik eczeem heb, het hoort bij me - het is wie ik ben. Waarom zou je je er ook voor schamen? Of waarom zou je je ongemakkelijk voelen als iemand je erover aanspreekt? Het zou toch tof zijn als we het gewoon met elkaar kunnen rocken.”

Lekker luchtig

Het Meezce t-shirt is verkrijgbaar via Meezce.nl. Donnie heeft het Meezce logo in samenwerking met designer Jay Sunsmith ontworpen. Het ontwerp is volledig afgestemd op de stijl van Donnie. Het shirt is unisex en verkrijgbaar in diverse maten. Als ware eczeem-expert weet de Amsterdamse rapper hoe belangrijk het is om fijne en luchtige kleding te dragen zonder al te veel stiksels en naden. Donnie: “Met een shirt van Meezce help je mee meer awareness voor eczeem te creëren. Waar wacht je nog op?”

Opbrengsten

De opbrengsten van Donnie’s Meezce t-shirt komen volledig ten goede aan de VMCE, de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem. Donnie zet zich al langere tijd in om meer awareness te creëren voor deze huidziekte.