Fernandes en Kenny B: 'No Spang'

14-08-2015 (07:30) - Campagnes

7.27 uur -  Als Surinaams merk heeft Fernandes de No Spang mentaliteit in zijn DNA. No Spang gaat niet alleen over stress, maar ook over het genieten van het moment. Als je in het nu leeft, gebeuren er mooie dingen, en Fernandes weet dat allang. 
 
Daarom trekt Fernandes met de artiesten met Surinaamse roots Stepherd en Skinto, het land in met de campagne #NoSpang. Stepherd en Skinto brengen jongeren in een aantal afleveringen, die via Youtube te volgen zijn, op humoristische en inspirerende wijze bij wat het betekent om écht relaxed te leven. Zo proberen ze jongeren in Nederland te laten zien wat de bekende Surinaamse uitspraak ‘No Spang’ daadwerkelijk betekent. 
 
“Wandelend” in de ultieme No Spang bus – samen met vogel Ferdi, luxe koelkast gevuld met blikjes Fernandes, DJ-set, BBQ-gear, en lounge-stoelen – reizen Stepherd en Skinto door Nederland om allerlei jongeren te ontmoeten die behoefte hebben aan een meer ontspannen levenshouding. 
 
Speciaal voor de #NoSpang campagne maakte de Surinaamse zanger Kenny B, bekend van zijn hit 'Parijs' het zomerse nummer '#No Spang', waarin hij iedereen oproept wat meer van het leven te genieten. Want zelfs al zit het leven soms even tegen: achter de wolken schijnt altijd de zon. UM Studios is verantwoordelijk voor de relaxte campagne.