Fitzroy ontwikkelt corporate campagne voor EIFFEL

13-01-2022 (15:17) - Campagnes

Na een pitch heeft consultancy en interim bureau EIFFEL gekozen voor Fitzroy. Het bureau heeft de positionering en identiteit aangescherpt, en deze week zal de nieuwe corporate branding campagne live gaan. Een campagne die zich kenmerkt door de illustratieve stijl, die over alle channels zichtbaar wordt.
 
Imen Laroussi, marketing director bij EIFFEL: "Wij hebben als bedrijf grote groei-ambities met onze opdrachtgevers, Eiffelaars en te werven Eiffelaars. Daarom hadden we behoefte aan een scherpe positionering en impactvolle campagne die we niet alleen konden uitrollen in externe media, maar ook goed konden inzetten intern. Want onze community van kennis en expertise is één van de belangrijkste drivers om bij EIFFEL te komen werken en klanten te verrassen. Samen met Fitzroy hebben we onze markt onder de loep genomen en één ding werd duidelijk: iedereen gebruikt foto’s van medewerkers in een werkomgeving. Met onze nieuwe campagne laten we in ieder geval een ander geluid horen."
 

Credits

Bureau: Fitzroy
Klant: EIFFEL, Imen Laroussi, Leontine van der Blom, Jelmer de Zwart, Doortje Kok, Frank van Klink, Peter Hendriks, Clark Ipskamp
Video: ArtBox, met Pieter van den Hoogenband als voice-over